Cursuri

azure

Microsoft Azure

Windows Azure este o colecție in continua dezvoltare de servicii cloud—analytics, aplicatii de tip intensive-computing, baze de date, aplicatii mobile, rețele, stocare, si aplicatii web.

exchange

Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange Server este o aplicație colaborativa, care permite companiilor să obțină o mai mare fiabilitate și performanțe îmbunătățite prin simplificarea sarcinilor de administrare, cum ar fi Calendarul, crearea de liste de distribuție, trimiterea de mesaje de e-mail, transcrieri automate de mesaje vocale, furnizarea de rapoarte de remitere a mesajelor, și arhivare e-mail.

skype

Skype for Business

Skype pentru afaceri, cunoscut anterior ca Microsoft Lync Server, este o platformă de comunicații unificate (UC), care integrează canale de comunicare pentru afaceri, inclusiv mesagerie instant (IM), Voice over IP (VoIP), transfer de fișiere, conferințe Web, mesagerie vocală și e-mail .

sharepoint

SharePoint Server

Microsoft SharePoint 2013 este o platformă colaborativa pentru servicii web personalizate.  Microsoft SharePoint 2013 ofera utilizatorilor o experiență simplificată, capabilități enterprise social , care extinde capabilitățile oferite in veriunile anteriore pentru gestionarea site-ului care includ calendare partajate, bloguri, wiki-uri, sondaje, biblioteci de documente și listele de sarcini partajate

win10

Windows 10

Windows 10 este o versiune majoră a sistemului de operare Microsoft Windows. Acesta este construit pe nucleul Windows NT și urmează Windows 8. Unul dintre obiectivele principale ale Windows 10 este de a unifica experiența Windows pe mai multe dispozitive cum ar fi calculatoare desktop, tablete și smartphone-uri.

systemcenter

System Center

Microsoft System Center 2012/2012 R2 este o suită de instrumente pentru gestionarea  sistemelor de calcul. Produsele sunt utilizate pentru monitorizarea și automatizarea mediilor virtualizate și fizice, inclusiv private cloud, si sunt bazate pe tehnologia  Hyper-V de la Microsoft. Toate produsele din System Center interactioneaza și se completează reciproc.

win8
windowsserver
office365

Windows 8

Windows 8 reprezintă o imbunatatire majoră fata de versiunile anterioare de Windows, Bazat pe interfata Metro, aceata facilitează un touchscreen UI (interfata utilizator) similara cu cele găsite în telefoanele mobile și tablete.

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012 R2 furnizează servicii de tip cloud la scară globală în infrastructura companiei, cu caracteristici și îmbunătățiri în tehnologia de virtualizare, management, stocare, rețele, infrastructură de desktop virtuală, accesul  și protectia informațiilor, precum și pentru platforma web și de aplicatii.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 este un serviciu bazat pe cloud, care este proiectat sa ajute la satisfacerea nevoilor organizației dvs. privind cerintele de securitate, fiabilitate și productivitatea utilizatorilor.