Software

Office 365

  • „Office 365” se referă la planurile de abonament care includ acces la aplicațiile Office, plus alte servicii de productivitate activate prin internet (servicii cloud). Office 365 include planuri pentru utilizare la domiciliu și pentru firme.
  • Planurile Office 365 pentru firme includ servicii cum ar fi conferințele web Skype for Business și e-mailul găzduit Exchange Online pentru firme, precum și spațiu de stocare suplimentar online cu OneDrive pentru business.
  • Multe planuri Office 365 includ și versiunea desktop a celor mai recente aplicații Office, pe care utilizatorii o pot instala pe mai multe computere și dispozitive. Printre aplicațiile instalate complete se numără: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access. (Publisher și Access sunt disponibile doar pe PC.) Și le puteți instala pe mai multe dispozitive, inclusiv PC, Mac, tablete Android, telefoane Android, iPad și iPhone.
  • Atunci când aveți un abonament Office 365 activ care include versiunea desktop de Office, aveți întotdeauna cea mai recentă versiune a aplicațiilor.
  • Planurile Office 365 care sunt doar online reprezintă o opțiune foarte bună pentru anumite nevoi de afaceri și sunt proiectate să funcționeze cu cea mai recentă versiune de Office, Office 2013 și Office 2011 pentru Mac.
  • Versiunile anterioare de Office, cum ar fi Office 2010 și Office 2007, pot avea o funcționalitate redusă cu Office 365.

NOTĂ: această compatibilitate cu Office nu include planurile Exchange Online Kiosk sau Office 365 Enterprise K1.

            -   Toate planurile Office 365 sunt plătite în baza unui abonament, lunar sau anual.

-   Configurare Office 365 - Office 365 trebuie configurat, indiferent de planul  Office 365 pe care îl alegeți.  Funcție de nevoile d-voastră vă oferim :

−   Activare subscripție Office 365

−   Verificare domeniu de nume DNS, sau crearea și înregistrarea de domeniu nou de DNS pentru compania d-voastră

−   Creare conturi noi utilizator sau importarea userilor existenți din Active Directory on-premises

−   Asignarea licențelor utilizator,  funcție de nevoile din companie

−   Setare cont autentificare și parola asociate fiecarui utilizator în portalul de Office 365 

-    Sincronizare conturi Active Directory on-premises cu Office 365

-    Planificare and configurare Office 365 ProPlus

-    Planificare and configurare Exchange Online

-    Planificare and configurare SharePoint Online

-    Planificare and configurare Skype for Business Online

-    Planificare and configurare OneDrive for Business

-    Planificare si configurare Microsoft Intune si Microsoft Enterprise Mobility Suite

-    Creare si configurare Office 365 Groups si Microsoft Teams

-    Planificare and configurare Rights Management and Compliance

−   Delegare administrare de către compania noastră a Portalului Office 365

-   Migrare conturi și căsuțe email in  Exchange Online -  presupune migrarea căsuțelor de mail, contacte, calendare din vechiul serviciu de email în Exchange Online Services din Office 365

-   Implementare Active Directory Federation Services (AD FS) pentru managementul utilizatorilor si SSO (single sign on) - utilizatorii din compania d-voastră pot utiliza credențialele de logare din AD pentru a accesa serviciile din Office 365 fără a introduce date de autentificare suplimentare.

Microsoft Azure

Microsoft Azure este o colecție tot mai mare de servicii de cloud integrate pe care dezvoltatorii și profesioniștii IT le folosesc pentru a construi, implementa și gestiona aplicațiile prin intermediul rețelei noastre globale de centre de date.

Datorită funcționalităților avansate ale Microsoft Azure , poți porni/opri  mașini virtuale, baze de date SQL, crea copii de rezervă pentru resursele existente și multe alte activitati , folosind instrumente, aplicații, și cadre de alegere.

Mai multe informatii despre Microsoft Azure...

Open Licence

Programul Open License este destinat organizațiilor de orice dimensiune, oferind o modalitate simplă și rapidă: plata integrală a licențelor la momentul cumpărării. Cu Open License, companiile pot obține discount corespunzător nivelului de achiziții pentru licențele cumpărate prin acest program și o serie întreagă de alte avantaje.

Contractul Open License se deschide automat odată cu prima achiziție de licențe - order. Achiziția inițială trebuie să fie de minim 5 licențe, de orice fel. Dar mărimea achiziției inițiale determină nivelul de discount al contractului Open, ce va fi valabil timp de 2 ani. Orice achiziții ulterioare efectuate sub același contract vor beneficia de nivelul de discount stabilit inițial.

Pentru mai multe informatii privind modele de licentiere de volum va rugam sa consultati site-ul de licentiere al Microsoft Romania

Open Value Subscription

Modelul Open Value Subscription OVS pentru închiriere sau leasing de software oferă companiilor posibilitatea de folosi cele mai noi tehnologii Microsoft pe baza unei plăți anuale sau achiziționând licențele în rate.

Contractele OVS se semnează pe o perioadă de 3 ani. La sfârșitul perioadei, clientul are opțiunile de a prelungi contractul, de a achiziționa licențele perpetue sau de a renunța cu totul la software-ul închiriat.

Pe toată perioada contractului, aveți acces la cele mai noi tehnologii. Upgrade-ul de tip Software Assurance este inclus în program, deci veți putea folosi ultimele versiuni ale produselor închiriate.

Aveți libertatea de a folosi orice versiune a unui produs închiriat. Drepturile de upgrade sau downgrade sunt incluse.

Pentru mai multe informatii privind modele de licentiere de volum va rugam sa consultati site-ul de licentiere al Microsoft Romania